Top 10 spellen!

Op deze pagina hebben wij onze top 10 spellen gerangeerd! Deze spellen hebben een speciaal plekje in onze harten als spellenliefhebbers, daarom hebben wij over ieder spel een review geschreven. 

Spel 10: UNO!

UNO is één van de leukste, meest uitdagende kaartspellen die er is! Het spel is al jaren bekend en het fenomeen ”uno reverse” wordt buiten het spel om al gebruikt als wereldwijde term om te zeggen ”nee jij”. Wij zijn groot fan van het spel en je kunt onze review over UNO lezen door op de onderstaande button te klikken! 

Spel 9: Regenwormen

Regenwormen is een dobbelspel dat te spelen valt voor jong en oud! Het draait bij regenwormen om het verzamelen van…. je raad het al, regenwormen! Wie aan het einde van het potje de meeste regenwormen heeft verzameld wint het spel! Regenwormen is te spelen met 2 – 7 deelnemers. 

Spel 8: Catan

Catan is een spel waarbij je samen met je vrienden of familie de wereld kunt gaan ontdekken! Handel je grondstoffen en bouw je dorpen uit om zoveel mogelijk inkomsten te genereren. Lees via het onderstaande linkje onze review over dit geweldige bordspel!

Spel 7: Stratego

Stratego, hét strategische bordspel dat je met meerdere mensen kunt spelen. Perfect dus voor een avondje samen met je vrienden of familie. De naam van het spel zegt het al, het draait bij Stratego voornamelijk om strategie. Wil je weten hoe jij het beste deze strategie kunt vormen? Lees dan nu onze nieuwe blog!

Spel 6: Keer op keer

 Keer op keer is hét dobbelspel voor het gehele gezin! Kruis de vakjes op het speelveld aan om zo snel mogelijk kolommen en gelijk gekleurde gebieden in te vullen! Maak de juiste keuzes want voor je het weet neemt je tegenstander jouw gewenste combinatie weg! Lees onze review over dit gezellige dobbelspel via het onderstaande linkje!

Spel 5: Beverbende

In het kaartspelletje Beverbende gaat het om tactiek en geheugen. Maar om de beste tactieken uit te voeren moet je wel lef hebben. Want je weet wat ze zeggen, van ruilen komt huilen. Of toch niet? Kom erachter in dit tactische kaartspel! 

qwixx

Spel 4: Yahtzee

Ga terug in de tijd met dit klassieke dobbelspel! Wil je jouw dobbeltechnieken uittesten? Wil je is ouderwets een gezellig avondje met je familie doorbrengen? Dan is Yahtzee hét perfecte spel voor jou! Lees onze review over deze klassieker via de link hieronder. 

Spel 3: Qwixx

Qwixx is een dobbelspel dat jouw gaat uitdagen! Elke speler probeert op zijn scoreblad zoveel mogelijk getallen in de vier kleuren aan te kruisen! Wie de meeste getallen aan de kleuren heeft gekruist wint het spel. Lees onze review over dit unieke dobbelspel via de onderstaande link.

30-seconds
gezelschapsspellen-voor-volwassenen

Spel 2: 30 seconds

30 seconds is het perfecte spel voor jouw zaterdagavond!  De een verafschuwt het spel en de ander wordt zo fanatiek dat er nog net niet met tafels wordt gegooid. Het spel is uiteenlopend en uitdagend tegelijkertijd. Lees onderstaand onze review over dit bordspel!

Spel 1: Ticket to Ride

Ticket to Ride is één van de populairste bordspellen voor het hele gezin! Het spel word gespeeld door jong en oud en biedt naast een gezellige avond ook nog eens veel aardrijkskundige kennis. Lees in onze review hoe je dit spel speelt en waarom juist dit bordspel op nummer 1 staat in onze top 10!