Het grappigste kaartspel dat je kunt spelen met je vrienden!

Vrienden die Drunk, stoned or stupid spelen

Het grappigste kaartspel dat jij met je vrienden kunt spelen: Drunk, stoned or stupid! Will jij schateren van het lachen bij een gezellig avondje met je vrienden? Dan is dit het perfecte spel voor jou. Drunk, stoned or stupid is naar mijn mening het grappigste kaartspel op de markt dat jij kunt spelen met je vrienden. Ook staat dit spel al 3 jaar op rij in mijn persoonlijke top 10 kaartspellen. Het spel is uitdagend en knettergek en daarom raad ik aan dit spel alleen te spelen met vrienden, goeie kennissen of mensen die je na het spelen van dit spel toch nooit terug ziet. Klinkt veelbelovend? Lees dan vooral verder voor de uitgebreide review en uitleg van dit grappige spel.

Wat is het doel van drunk, stoned or stupid?

Het doel van drunk, stoned or stupid is als laatst verliezen. Ja dat lees je goed, in dit spel zijn namelijk alleen verliezers, geen winnaars. En juist daarom is dit spel perfect om samen met je vrienden te spelen.

Hoe werkt drunk, stoned or stupid?

Het is super simpel. Eerst verklaart één van je vrienden zich als rechter. Diegene leest een kaart voor.  De andere spelers bepalen waarom de omschrijving van de kaart van toepassing is op één van je vrienden. Je gaat elkaar dus in principe beschuldigen, tot de kaarten op zijn. Deze beschuldigingen kun je baseren op persoonlijkheidskenmerken, verhalen uit het verleden of andere trekjes. Ook kun je iemand beschuldigen op basis van helemaal niks. De rechter neemt alle beschuldigingen daarna in overweging en beslist uiteindelijk wie de kaart krijgt. Dit wordt binnen dit spel officieel een ‘’schande’’ kaart genoemd. De eerste vriend of vriendin met zeven ‘’schande’’ kaarten is de grote verliezer.

Waarom drunk, stoned or stupid het grappigste kaartspel is

Uit eigen ervaring kan ik met volle overtuiging zeggen dat dit spel je aan het lachen of aan het huilen kan maken. Daarom is het aan te raden om dit spel niet te spelen met mensen die heel snel emotioneel zijn of last hebben van mentale problemen. Op de kaarten staan namelijk beweringen die uiteen lopen van doodserieuze uitspraken tot dingen die helemaal nergens op slaan. Juist dit trok mij persoonlijk aan om dit spel uit te testen met een paar vrienden. Na een avondje bowlen, waar ik tevens niet had gewonnen, kwam ik met het kaartspel aanzetten. Iedereen was al in een lacherige sfeer omdat een goeie vriend van ons keihard onderuit was gegaan op de bowlingbaan. Nadat ik mijzelf had gekroond tot rechter kon het beschuldigen beginnen. Dit ging als een lopend vuurtje en na een uur gespeeld te hebben konden we weer naar adem happen.

Drunk, stoned or stupid is een origineel kaartspel en als jij en je vrienden of vriendinnen elkaar goed kennen ga je er veel plezier aan beleven.

Lees ook onze andere blogs voor meer grappige kaartspellen of bestel Drunk, stoned or stupid nu!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

spellenplezier.nl
Average rating:  
 0 reviews