Gezelschapsspellen zijn er in alle soorten en maten. Maar soms wil je gewoon echt een goed spel spelen die niet gemaakt is voor kinderen. Leuke gezelschapsspellen waar je hersens misschien van gaan kraken of een strategie onnodige gave is. Of je wilt een gezellige avond met vrienden hebben en de tofste spellen op tafel zetten. De volgende gezelschapsspellen voor volwassenen gaan jouw helpen om een er een leuke avond van te maken

Spannende gezelschapsspellen voor volwassenen

Een escaperoom is tegenwoordig helemaal hot en trending. Als jij leuke gezelschapsspellen voor volwassenen zoekt, gaat dit gegarandeerd voor succes zorgen. Er zijn verschillende vormen van een escaperoom.

  • Een escaperoom boeken

Je kunt in de stad waar je woont zoeken naar een fysieke escaperoom. Hier word je in een kamer gezet die op slot wordt gedaan en kom je er pas uit als je de oplossing hebt gevonden. Let op, kinderen zijn vaak niet toegestaan. Dit is echt een gezelschapsspel voor volwassenen only. Durf jij het aan?

  • Een escaperoom spelen thuis

Misschien heb je er wel van gehoord, maar tegenwoordig kun je ook thuis een escaperoom doen! Nee, je hoeft echt niet je huis ervoor om te bouwen. Het is gewoon een bordspel dat je kunt kopen en thuis kunt spelen met vrienden. Gezelschapsspellen voor volwassenen die minder spannend zijn, maar echt net zo leuk.

gezelschapsspellen-voor- volwassenen-escape-room

Strategische gezelschapsspellen voor volwassenen

Niets is leuker dan gezelschapsspellen voor volwassenen te spelen waar je echt bij moet nadenken. Kies bijvoorbeeld voor Ticket to Ride. Bij dit spel probeer je het grootste treinnetwerk te bouwen. Je strijd tegen je vrienden om de langste routes op tafel te leggen. Het is interactief en je kunt elkaar ook flink pesten. Maar pas op, met fanatieke spelers kan dit relaties op het spel zetten…

Gezelschapsspellen-voor- volwassenen-ticket-to-ride

Creatieve gezelschapsspellen

Zijn jij en je vrienden op zoek naar een spel wat je in teams speelt? Misschien wil je wel een jongens tegen de meiden doen. 30 seconds is hiervoor het uitgelegen spel. Deze gezelschapsspellen voor volwassenen zijn speciaal gemaakt om de vaart erin te houden. In 30 seconde leg je aan je teamgenoot een woord uit, zonder het woord specifiek te benoemen. Nu hoor ik je denken, appeltje eitje… Think again! Dit gezelschapsspel zorgt ongetwijfeld voor een hysterische avond

gezelschapsspellen-voor-volwassenen-30-seconds


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.