Je opent de spelletjes kast. Je hebt geen zin om voor de 100e keer dat ene spel te spelen… Wees niet getreurd! Wij hebben een aantal voordelige spellen voor je die je direct kan aanschaffen. Een grote portemonnee is niet nodig. Een goedkoop gezelschapsspel voor jong en oud. Dus wacht niet langer en lees snel verder.

Uitbreidingen kopen

Er is een simpele manier om de oude gezelschapsspellen uit je kast, meteen weer nieuw te laten voelen. Veel spellen hebben namelijk uitbreidingen. Ze zijn voordelig te halen en maken je spel weer gloednieuw. Door nieuwe regels of attributen kun je wederom weer genieten van je spel. Zo kun je voor Qwixx, wat al een goedkoop gezelschapsspel is, twee nieuwe spelvarianten kopen voor maar €4,95! Je kunt weer eindeloos doorspelen.

goedkoop-gezelschapsspel-qwixx

Kaartspellen

Vaak denkt men bij een gezelschapsspel aan een duur bord- of dobbelspel wat je moet kopen. Maar heb je er wel aan gedacht hoeveel spellen je voordelig kunt spelen met een simpel pakje kaarten? Ja, je hoort het goed, dat pakje kaarten wat jij sowieso ergens in huis hebt liggen. Een ontzettend goedkoop gezelschapsspel, en je hoeft de deur er niet eens voor uit. Ga een keer niet voor pesten, maar probeer het spel shithead. Duik in alle mogelijkheden die een pakje kaarten te bieden heeft.

goedkoop-gezelschapsspel-bicycle

Goedkoop gezelschapspel kopen?

Ben je nou toch echt opzoek naar een voordelig nieuw spel om te kopen? Ook dit hoeft echt niet duur te zijn. Ik heb twee toffe spellen die zeker classificeren als goedkoop gezelschapsspel voor je geselecteerd die voor minder dan €14,95 al bij jou op de deurmat liggen.

Voor dit dobbelspel heb je niet alleen geluk, maar ook zeker een goede strategie nodig. Een tactisch spel waarbij je een dobbelsteen schrijft bij een categorie. Kies de juiste steen op het juiste moment en scoor hogere punten dan je tegenstanders. Het spel is duurt maar 20 minuten en dus perfect voor een snel potje op de zondagmiddag. Een leuke meevaller, want voor maar €14,95, is dit goedkoop gezelschapsspel bij jou.

goedkoop-gezelschapsspel-keeropkeer

Met dit kaartspel wordt jouw geheugen getest. Onthoud welke kaarten ervoor je liggen en eindig met de minste strafkaarten. Door middel van actiekaarten kun jij je medespelers pesten. De speeltijd van dit spel is 20 minuten. Het is ook nog eens superhandig om mee te nemen door het kleine formaat. Een goedkoop gezelschapsspel wat zelfs niet duurder is dan €9,99.

beverbende-goedkoop-gezelschapsspel

Koop nu een goedkoop gezelschapsspel

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

spellenplezier.nl
Average rating:  
 0 reviews
 


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.