Benieuwd wat de gezelligste spellen zijn van dit moment? Lees hier de top 10 van gezelligste familiespellen. Deze spellen zijn stuk voor stuk geschikt voor de hele familie. Pak er een borrel (of frisje) bij en geniet een avond van elkaar en het spel.

10: Muizenval

Op nummer tienvan de top 10 gezelligste familiespellen staat: Muizenval. Een bordspel voor de hele familie. Het is alleen al supergaaf om de hele muizenval in elkaar te zetten op het bord. Heel leuk voor echt bouwers. Maar als het dan eenmaal staat is het ook nog een heel spannend bordspel. Bekijk hier hoe je het spel in elkaar zet.

9: Twister

Nummer negen van de gezelligste familiespellen top 10 is: Twister. Het enige echt actieve spel in deze top 10. Twister is en blijft een actief en gezellig spel. Voor de hele familie, vooral grappig als papa toch wat stijver is geworden dan hij dacht. Dit is daarnaast ook een geweldig spel voor actieve kinderen die hun energie kwijt moeten.

8: Vlotte Geesten

Een heel leuk familiespel voor de oplettende speler. Je moet goed kijken welk voorwerp of kleur er mist op de kaartjes. En dan voorwerp moet je zo snel mogelijk pakken. Was jij de eerste? Dan mag je het kaartje houden. Dit spel draait om behendigheid en inzicht. Het kan tot hele grappige situaties leiden.

7: 30 Seconds

Op nummer zeven in de top 10 gezelligste spellen staat: 30 seconds junior. Dit is een gezelschapsspel voor de hele familie. Probeer in 30 secondes zoveel mogelijk woorden te omschrijven. Deze variant is zo aangepast zodat iedereen de woorden kent en dus ook gezellig kan meedoen. Een lekker vlot, makkelijk en gezellig gezinsspel dus.

6: Het Verboden Doolhof

Het verboden doolhof is een klassiek gezinsspel. Dit bordspel is lekker simpel, maar toch heel spannend. Het geeft ook een vernieuwende spelervaring, omdat iedereen eigenlijk een ander eigen doel heeft. Je komt elkaar tussendoor tegen in het doolhof en kan dan ook een beetje plagen door een route te veranderen. Dit spel is heel vermakelijk voor jong en oud.

5: Valse Motten

Op nummer drie van de top 10 gezelligste familiespellen staat: Valse motten. Dit gezinsspel is anders dan andere. Je MOET namelijk valsspelen om te kunnen winnen. Haal jullie ondeugendste kant naar boven tijdens dit spel voor de hele familie!

4: Speed Cups

En dan de nummer één van de top 10 gezelligste familiespellen: Speed Cups! Dit zenuwslopende gezelschapsspel vliegt voorbij. Het is eenvoudig te leren maar leuk voor het hele gezin. De kleuren van de cups komen overeen met voorwerpen op de kaartjes. Zorg dat je gekleurde cups zo snel mogelijk in dezelfde volgorde als het kaartje staan.

3: Regenwormen

Is een heel vlot gezinsspel waar je moet dobbelen. Spaar zoveel mogelijk regenwormen en win het spel. Regenwormen is een van de leukste gezinsspellen met dobbelstenen. En daarnaast is het makkelijk te begrijpen voor de kinderen in de familie.

2: Party & Co Family

Dit spel verdiend zeker een plek in de gezelligste familiespellen top 10. Party & Co Family zegt het al. Een echt gezellig familiespel dus. Het is bij deze variant heel makkelijk om teams te vormen met volwassenen en kinderen. Dit feestelijke bordspel is lekker gevarieerd in haar opdrachten. Niemand zal zich vervelend dus!

1: Cluedo

Bijna bovenaan komt dit populaire dobbelspel. Cluedo is een heerlijke combinatie van puur geluk en tactiek. Het is een avondvullend programma, lukt het jou om als eerste de moord op te lossen? Vind de moordenaar, plek en het moordwapen en ren zo snel mogelijk naar de trap!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

spellenplezier.nl
Average rating:  
 0 reviews
 


3 reacties

מחפש דירות דיסקרטיות בקריות? המטפלות הכי חמות בעיר · 18/08/2022 op 15:43

I need to to thank you for this good read!! I definitely loved every little bit of it. I have you book-marked to look at new things you postÖ

PlaseFuture FREE BONUS · 10/11/2022 op 06:20

👉 Patsy He wants to talk frankly with you and show you something, you will like it. Click Here:👉 http://bit.do/fVzCM

Content Generator · 11/11/2022 op 04:08

Artificial intelligence creates content for the site, no worse than a copywriter, you can also use it to write articles. 100% uniqueness :). Click Here:👉 https://stanford.io/3FXszd0

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *